LOADING

Type to search

Amazone inaugurează o nouă uzină dedicată protecției culturilor

Actual Agrobusiness Echipamente Evenimente Instalatii Stiri Utilaje Agricole

Amazone inaugurează o nouă uzină dedicată protecției culturilor

Share

După o perioadă de construcție de un an, noua uzină de producție a pulverizatoarelor și fructul unei investiții de 16 milioane euro a fost inaugurată în data de 13 noiembrie 2018. Uzina este situată în apropierea autostrăzii BAB A1, la nord-vest de Osnabrück (nord-vestul Germaniei) și se întinde pe 24 hectare, dintre care 1,6 acoperite, cuprinzând hale de montaj, stocare, expediție și birouri. Uzina va avea 150 salariați.

„Implementarea instalațiilor și fluxurile logistice a fost optimizată. Prevăzută pentru construcția de pulverizatoare de mari dimensiuni, cu o mulțime de variante, uzina oferă o flexibilitate de funcționare extremă pentru toate etapele de fabricație. Pe lângă uzinele noastre de la Gaste și Leeden, suntem bucuroși că putem menține și dezvolta o producție locală, și optimiza logistica între cele trei platforme regionale”, au declarat Christian și Justus Dreyer, șefii intreprinderii.

Cei doi confirmă că perspectivele întreprinderii de familie sunt pozitive și că noua uzină din Bramsche corespunde unei prime faze de investiție, ce va fi urmată de evoluții, în funcție de dezvoltarea activității. „Cererea actuală pentru materialele noastre înseamnă o șansă de a ne crește afacerea. În același timp, trebuie să putem răspunde rapid, prin furnizarea unui nivel ridicat de calitate. În acest cadru, Bramsche și optimizarea uneltelor de producție din uzinele de la Leeden și Gaste reprezintă etape importante.”

 

Comunicatul de presă Amazone

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *