LOADING

Type to search

Massey Ferguson renunță la marile expoziții agricole

Actual Agrobusiness Combine Stiri Tractoare Utilaje Agricole

Massey Ferguson renunță la marile expoziții agricole

Share

Massey Ferguson a anunțat că își modifică strategia de comunicare referitoare la lansarea noutăților sale: constructorul va participa la mai puține expoziții și va organiza mai multe evenimente personalizate, în scopul de a fi cât mai aproape de agricultori.

Într-un comunicat de presă difuzat la mijlocul lunii noiembrie, Massey Ferguson a anunțat că va renunța, în timp, la expozițiile tradiționale în favoarea organizării de evenimente proprii, mai personalizate și mai targhetate, pentru lansarea de produse, tehnologii și servicii noi.

Prin această schimbare de strategie, constructorul, care face parte din grupul AGCO, își afirmă dorința de a fi mai aproape de agricultori. Cei care doresc să investească vor avea parte de o experiență personalizată. De exemplu, vor putea testa mașinile și întâlni experții mărcii sau pe cei din rețeaua de concesionari în cadrul acelor evenimente specifice.

Massey Ferguson va continua să participe la expoziții, dar într-o manieră limitată față de trecut. Prima etapă s-a derulat în cadrul evenimentului EIMA, ce a avut loc la Bologna (Italia), între 7-11 noiembrie 2018. Potrivit lui Francesco Quaranta, vice-președinte de vânzări, marketing și product management al companiei în Europa și Orientul Mijlociu, „sectorul agricol se schimbă și oferă noi oportunități pentru mașinile Massey Ferguson. Aceasta implică noi modalități de introducere a produselor pe piață.”

Pentru a fi invitați la road showul pan european Massey Ferguson eXperience Tour 2019, fermierii vor putea participa pe bază de înscriere. Vă amintim că acest eveniment va debuta în primăvara anului 2019 în Italia, urmând să traverseze Franța, Regatul Unit, Germania și Spania.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *