LOADING

Type to search

Sapec Agro devine Ascenza

Actual Agrobusiness Cereale Culturi Floarea-Soarelui Fructe Legume Rapita Sfecla Soia Stiri

Sapec Agro devine Ascenza

Share

Din data de 28 noiembrie 2018, Sapec Agro a devenit oficial Ascenza. Întreprinderea dorește să-și întărească prezența pe plan internațional și să devină o referință în sectorul protecției culturilor.

Din 28 noiembrie, Sapec Agro a devenit oficial Ascenza, având o nouă poziționare și o nouă imagine. „Vrem să devenim o referință în sectorul protecției culturilor, explică Eric van Innis, președintele întreprinderii. În acest scop, ne întărim prezența internațională, investim în resurse umane multidisciplinare și mizăm pe cercetare și dezvoltare ca să oferim soluții agricole off patent de calitate”.

Cu un nou logo, ce se „inspiră din pădurea mediteraneană, cunoscută pentru stabilitatea și reînnoirea sa”, Ascenza „vrea să fie recunoscută în aceeași manieră: un simbol de stabilitate și de reînnoire permanent în serviciul clienților și agriculturii”, arată compania în comunicatul de presă.

Sapec Agro s-a distins încă din anii 60 prin producția și dezvoltarea de soluții off patent. Cifra sa de afaceri a crescut de la 75 milioane la 145 milioane de euro: „Lider în Peninsula iberică, Ascenza își prezintă noile ambiții pe piețele din sudul Europei, America de Sud și, în curând, din Africa și Orientul Mijlociu. Această voință de creștere este susținută de achiziționarea întreprinderii, în anul 2017, de către Bridgepoint Capital S.A”, încheie comunicatul.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *