LOADING

Type to search

Zetor: Calendarul 2019 vine direct din sânul Mamei Natură!

Actual Stiri Tractoare Utilaje Agricole

Zetor: Calendarul 2019 vine direct din sânul Mamei Natură!

Share

Zetor ține la tradiția calendarelor sale, așa că anul 2019 va fi, din nou, un an al seducției. Autorul și realizatorul calendarelor Zetor 2019 este renumitul fotograf slovac Martin Fridner, care semnează aceste capodopere pentru a parta oară. Manechinul Andrea Zlesáková, care a pozat deja pentru calendarul de anul trecut, reapare într-o ediție limitată, însoțită de alte două manechine, Anna Szopa și Aneta Kalousková, care pozează la pescuit.

Ședințele de shooting au fost realizate la jumătatea lunii septembrie în împrejurimile orașului Brno, sediul mărcii Zetor, în câmp, prin pădure, în parcuri, atât ziua cât și noaptea. „Ediția limitată, de patru pagini, exprimă într-o manieră creativă, ideea de forță, suplețe și rezistență a tractoarelor Zetor”, se arată în comunicatul de presă al companiei care pune în lumină ultimele modele de Major, Crystal HD, Forterra HD și Proxima HS într-o ediție de 12 pagini.

„Ca întotdeauna, ne-am ales motivele într-o viziune hiperbolică. Legătura între frumusețea feminină, frumusețea naturii locale și eleganța mașinilor evocă universalitatea utilizării tractoarelor”, declară Martin Fridner. „De data aceasta, nu am mai realizat niciun montaj realist, nu este vorba nici despre o muncă în atelier, ci de una în mijlocul real al unei fotografii reale. Proiectul este foarte exigent, în special în ceea ce privește găsirea celor mai potrivite locuri, căci avem nevoie de mai multe tipuri de teren. Trebuie să spun că împrejurimile orașului Brno m-au surprins prin diversitatea naturii lor, pentru mine fiind vorba de călătorii instructive și inspiraționale, în același timp”.

În fiecare an, calendarele Zetor apar în două ediții, una limitată, ce unește frumusețea feminină cu forța mașinilor, și o ediție mai „tehnică”, ce se concentrează pe mașini și pe utilizarea lor. Calendarele Zetor sunt apreciate și de comisiile specializate, de exemplu, în 2015, calendarul pe 2016 a câștigat premiul Fénix Content, decernat fotoproducției. Calandarele pe 2019 sunt puse în vânzare la vânzătorii autorizați ai mărcii.

Zetor Shop

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *